wakey wakey princess

Gezond ontbijten tijdens de workshop Wakey Wakey Princess met de dames van Hands Off My Food op zondagmorgen! Een ideaal moment om kennis te maken met hun bijna veganistische levensstijl.
De dames houden van pure, eerlijke gerechten die barsten van smaak en kleur en vooral goed zijn voor je lijf!
Ze gebruiken in hun keuken voornamelijk biologische producten.

Veganisten eten geen vlees, geen vis maar ook geen zuivelproducten, eieren, honing en andere producten van dierlijke oorsprong of met dierlijke ingrediënten.

Op het menu van deze Wakey Wakey Princess workshop stonden volgende veganistische gezonde ontbijten: homemade amandelmelk, matchagranola van boekweitkorrels, rode chiappudding met mangomousse, pannenkoekjes van amandelmelk & boekweitmeel met chocoladesaus en rood fruit, een easy groene smoothie en een verrassende zelfgemaakte cashewghurt met matchagranola…

Het was een interessante workshop, op een vlotte manier gegeven door Lieselotte en Charlotte.

Ik heb trouwens grote bewondering voor Lieselotte, een huishouden runnen met 2 kleine kindjes (en een derde op komst) en bijna volledig veganistisch eten en leven, knap! Misschien dat ik na deze korte kennismaking toch mijn best ga doen om alvast 1 keer in de week een veganistische maaltijd op tafel te toveren…

https://handsoffmyfood.org

Heb je interesse in veganistisch eten of andere (kook) workshops? Laat het ons weten, wij hebben in onze nieuwe winkel in Boechout een toffe ruimte voorzien waar we jullie verschillende leuke (kook) workshops en lezingen kunnen aanbieden.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *