BRANDTFOOD A LA CARTE

Uw gasten culinair verwennen is òns plezier!

Je wil je gasten een heerlijk diner aanbieden maar hebt geen tijd of zin om de hele dag in de keuken te staan? Doe dan een beroep op Brandtfood à la carte. Onze catering service verzorgt met veel plezier jouw feest, receptie of diner. Alles wordt bij ons bereid op grootmoeders wijze, met verse producten en zonder additieven of stabilisatoren.

Kies uit een lekker stukje vis of vlees, romige soepen, themabuffetten en diverse menu’s,… Wij bieden alles aan van aperitiefhapjes tot dessert, indien gewenst mét aangepaste wijnen. Ons volledige aanbod met prijzen vindt u terug in onze webshop. Hebt u echter nog speciale wensen, dan staat Brandtfood à la carte graag voor u klaar.

BRANDTFOOD A TABLE

Eén aanspreekpunt voor uw uniek totaalconcept!

U organiseert een feest en wil dit tot in de puntjes verzorgd? Brandtfood à table is de ideale partner voor het realiseren van uw creatief totaalconcept. In lijn met het thema van uw evenement of feest (receptie, personeelsfeest, nieuwjaarsdrink …) stellen wij niet alleen het juiste menu voor u samen, maar voorzien ook de gepaste drankcatering. Onze barista’s, wijn-, water- en biersommeliers geven u graag advies.

Na een brainstormsessie nemen we samen met onze partners de zorg van je feest helemaal over ! Gaande van uitnodigingen, website, fotografie tot de volledige aankleding en decoratie alsook het uitkiezen van de juiste feestlocatie. Liever geen feestzaal? We zorgen indien gewenst ook voor tenten, tafels, stoelen, servies en bestek alsook personeel voor de bediening en opkuis. Zo bent u zelf volledig ontzorgd.

MAALTIJD A LA CARTE

Verse en gezonde huisbereide maaltijden!

Heb je geen tijd of zin om zelf te koken? Brandtfood biedt u met haar formule ‘Maaltijd à la carte’ een ruime keuze aan verse en gezonde maaltijden. Alle gerechten worden op authentieke wijze klaargemaakt zonder bewaarmiddelen en smaakversterkers. Dus net zoals u het thuis zelf zou doen.

De gerechten kunnen gekoeld afgehaald of geleverd worden en zijn vier dagen houdbaar in de koelkast. Je kan ze eenvoudig opwarmen in de oven of microgolfoven. Het volledige aanbod met prijzen van onze maaltijdservice kan je terugvinden in onze webshop wat het bestellen heel eenvoudig maakt.