ambachtelijk brood brandtfood

Omdat alleen het beste brood goed genoeg is voor Brandtfood zijn we op zoek gegaan naar een ambachtelijke bakker. Zo kwamen we uit bij de familie Van Eeckhout. Deze familie is er één van tradities en hun geschiedenis start al in 1929. In 1987 neemt de derde generatie met Marc en Lutgart het roer over.

Lutgart merkt in de winkel dat het moment van aankoop verandert. Ook Marc krijgt nieuwe inzichten na een inspirerende reis en een interessante opleiding en samen starten ze BroodNodig. Een zelfbedieningsbroodshop waar je op elk moment van de dag terechtkunt voor kwalitatief én vers brood. Maar zonder toegevingen te doen aan de kwaliteit van het brood. Het ambachtelijk deeg maken en bakken is nooit gestopt.

Tijdens het maken van hun brood worden vijf rustmomenten ingelast. Niet voor Marc en Lutgart, maar voor de broden! Die rustmomenten zijn bepalend voor de kwaliteit én de smaak.Het verschil ervaar je vanaf de eerste beet. Een feest voor alle zintuigen, want het brood ruikt zalig, de korst smaakt heerlijk en je proeft al de kostbare aroma’s die van nature in granen en zaden aanwezig zijn. En ook thuis blijft het brood lekker mals dankzij het rustdeeg dat traag gekneed wordt en lang mag rijzen.

Wil je elke dag van deze lekkere ambachtelijke broden genieten? Wij hebben sinds kort een groot aanbod in onze broodafdeling liggen.
Smakelijk!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *